WooCommerce için WPC Akıllı Öznitelik Grupları

229,00

 

 

Ürünlerinizi daha ayrıntılı bir şekilde tanımlamanız gereken durumlar vardır. Bu durumda, ürünlerinizin öznitelikleri olarak bir dizi gruplanmış değer oluşturmak ve eklemek için WPC Smart Attribute Groups for WooCommerce Nulled eklentisini kullanabilirsiniz. Bu veri parçaları, tek ürün sayfalarının ön uç Ek Bilgiler sekmesinde görüntülenecektir.

Öznitelikleri birden fazla gruba ayırmak, ürünlerin müşterilere daha anlaşılır ve kolay seçilebilir bir şekilde görünmesine yardımcı olur. Müşteriler, her bir varyasyon için görüntülenen ekstra özellikleri göz önünde bulundurabilir, böylece ne elde edebileceklerini daha iyi anlayabilirler. Bu, karmaşık teknik özelliklere veya özel ayrıntılara sahip ürünler için son derece kullanışlıdır.

WPC Akıllı Öznitelik Grupları, tüm ürünlerin öznitelikleri için otomatik olarak gruplar ekleyebilir. Kullanıcıların sadece gruplar oluşturması ve bunlara nitelikler ataması gerekir. Eklentimiz bu nitelikleri kullanan ürünleri bulacak ve bunları ön uçta gruplayacaktır. Sonrasında tek tek ürünlere dokunmanıza gerek kalmaz.

  • Bu ürünle beraber en sık tercih edilenler

    Tercih Edilen SEO Eklentileri

    Tercih Edilen Hızlandırma Eklentileri

    Tercih Edilen Sayfa Düzenleme Eklentileri

    Tercih Edilen Talepler

Stok kodu: 2755454 Kategoriler:
Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.