WooCommerce için Toplu Kategori Düzenleyici v2.4.7

229,00

 

Toplu Kategori Düzenleyici, kategorilerle verimli bir şekilde çalışmanıza olanak tanır. Kategorileri toplu olarak eklemek, güncellemek veya silmek mi istiyorsunuz? Daha uzağa bakmanıza gerek yok; arama ve değiştirme işlevlerini (regex) de kullanabilirsiniz. Eklenti, değişiklik yapmanıza ve hepsini tek adımda kaydetmenize olanak tanıyan bir satır içi tablo düzenleyicisine sahiptir. Ek olarak, eklenti ürün kategorileri eklemek, değiştirmek veya silmek için harika bir özelliğe sahiptir.

Mağazanızda kategoriler, arama ve özellikler içeren bir ürün filtresine mi ihtiyacınız var? Sağlanır ve uzantıdaki ürün filtresi sekmesinde özelleştirmek kolaydır. Kopyalayıp düzenlerinize yapıştırmanız için otomatik olarak bir kısa kod (bir ID ile) oluşturulur. Filtreyi kendinize özel hale getirmek için etiketleri, yazı tipi boyutlarını, renkleri, düzeni, kategorileri gizlemeyi ve daha fazlasını değiştirin.

  • Bu ürünle beraber en sık tercih edilenler

    Tercih Edilen SEO Eklentileri

    Tercih Edilen Hızlandırma Eklentileri

    Tercih Edilen Sayfa Düzenleme Eklentileri

    Tercih Edilen Talepler

Stok kodu: 4754255 Kategoriler:
Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.