NEX-Forms En İyi WordPress Form Oluşturucu + Eklentiler

229,00

 

Form Analitiği – Form görüntülemeleri, form gönderimleri ve hatta form etkileşimlerinin istatistiklerini veren analitik! Çizgi, çubuk, pasta, kutup ve radar grafikleriyle tamamlayın. NEX-Forms Nulled size Coğrafi Konum istatistikleri de sağlar! Artık form gönderimlerinizin nereden geldiğini görebilirsiniz!

Maliyet Tahminleri / Matematik Mantığı – Kullanıcı seçimlerine göre maliyet hesaplamaları yapmak için Matematik Mantığını kullanın. İstediğiniz sayıda alanda istediğiniz özel formülleri kullanın!

Tamamen Duyarlı – NEX-Forms, telefonlardan tabletlere ve masaüstü bilgisayarlara kadar her cihaza kolayca ve verimli bir şekilde ölçeklenir.

Etkileşimli Formlar – Kullanıcıların girdilerini formlarda bir konuşma şeklinde görüntüleyerek kullanıcılarınızla gerçek zamanlı etkileşim kurun.

Koşullu Mantık – NEX-Forms, kullanıcılarınızın girdilerine göre form öğelerini göstermek ve gizlemek için gelişmiş koşullu mantık içerir. Birden fazla koşul ve birden fazla eylem içeren sınırsız kural ekleyin. Örneğin, istediğiniz sayıda eylemi çalıştırmadan önce 3 koşulun doğru olması için bir koşul içeren bir kural ekleyin.

50+ Form Öğesi – 50+ Bootstrap tarzı alanı mükemmel piksel hassasiyetiyle kullanın! Özel alanlardan yükleyicilere ve en yaygın form alanlarınıza kadar.

  • Bu ürünle beraber en sık tercih edilenler

    Tercih Edilen SEO Eklentileri

    Tercih Edilen Hızlandırma Eklentileri

    Tercih Edilen Sayfa Düzenleme Eklentileri

    Tercih Edilen Talepler

Kategoriler:
Bu site, size daha iyi bir tarama deneyimi sunmak için çerezler kullanmaktadır. Bu web sitesinde gezinerek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.